Ana Sayfa | İş Başvurusu | İletişim | Site Haritası

ITM Mühendislik Logosu

  Ekibimiz   Kataloglar ve Diğer Belgeler
Basınç Ölçme ve Kontrol Aygıtları

< geri

Dwyer basınç ve vakum ölçme aygıtları, fark/diferansiyel  basıncı ölçme aygıtları, basınç switch'leri, transmitter'lar.
  • Magnehelic fark/diferansiyel basınç göstergeleri tam skalanın %2'si hassasiyetle, pozitif, negatif veya fark basınçlarını gösterir.  Digihelic differansiyel basınç kontrol ünitesi, 3'ü bir arada bir aygıttır; dijital gösterge, kontrol rölesi switch'leri ve 4-20 mA akım çıkışlı transmitter'dan oluşur.
  • Digihelic 0.6'dan 250 mbar'a kadar basınçlarda, tam skalanın % 0.5 hassasiyetle, basınç, hız ve debi ölçme uygulamaları için ideal bir aygıttır.
  • Dwyer gaz basınç manametreleri doğal gaz ve uyumlu gazların basıncını 380 mm su sutununa kadar ölçer.
    U-Borusu manometreleri 914 mm su veya cıva sutununa kadar ölçer.
  • Dwyer minyatür basınç ve vakum switch'leri özellikle OEM uygulalamaları için imal edilmiştir; 0.69 bar'dan  10.3 bar basınca ve 8 mbar'dan 822 mbar vakuma kadar olan uygulamalarda kullanılır.
  • Dwyer endüstriyel basınç transmitter'ları tam skalanın % 0.25-1'i hassasiyetli sensörleriyle, kompresörler, pompalama sistemleri, hidrolik ve endüstriyel proses izleme gibi OEM uygulamaları için idealdir.

 

Kataloglar

Dwyer Basınç Ölçme Aygıtları
Dwyer Vakum Ölçme Aygıtları
Diğer dökümanlar için buraya tıklayın

Sıcaklık - Nem Ölçme ve Kontrol Aygıtları

< geri

Dwyer sıcaklık sensörleri, cam tüp (ampul), kapiler/kılcal boru, infrared (kızıl ötesi), bimetal, termokupl, termistör veya RTD metodlarından biriyle sıcaklık ölçerler.
  • Sıcaklık switch'leri
  • Sıcaklık göstergeleri
  • Sıcaklık/Nem switch'leri
  • Sıcaklık/Proses kontrol aygıtları
  • Limit kontrol aygıtları
  • Sıcaklık transmitter'ları
  • Termokupl'lar & RTD'ler
  • Dijital termokupl termometreler
  • Infrared termometreler
  • Infrared sensörler

Dwyer Model 485 dijital higrometreler bağıl/relatif nem yüzdesini ve sıcaklığı ölçen, elde tutulan, kompakt, çok fonksiyonlu aygıtlardır. Çiğ noktası ve yaş termometre sıcaklığı bağıl nem ve sıcaklık ölçümünden türetilir ve LCD göstergeden okunur.

Dwyer nem/sıcaklık transmitter'larda, biri nem ve biri sıcaklık sinyal çıkışı olmak üzere, iki adet 4-20 mA sinyal çıkışı vardır.

Kataloglar

Dwyer Sıcaklık Ölçme Aygıtları
Dwyer Nem Ölçme Aygıtları
Diğer dökümanlar için buraya tıklayın

Hız - Debi Ölçme ve Kontrol Aygıtları

< geri

Dwyer debimetreleri hava/gaz yadasu/sıvı akışını göstermek veya elle kontrol etmek için kullanırlar.
  • Dwyer marka debimetreler (flowmetreler) medikal/tıbbi ekipman, hava numune alma cıhazları, gaz analizörleri, kirlilik monitörleri, kimyasal enjektörler, kabin boşaltma donanımı v.b. OEM ve son kullanıcı uygulamalarında kullanılır. Endüstriyel tip Dwyer debimetreleri kompresör veya pompa kapasitesini ölçmek gibi işler için idealdir.
  • Dwyer kütle akış kontrol aygıtları, akış transmitter'ları ve switch'leri gaz debilerini kontrol etmek için kullanılır. Dwyer totalizer'lar sıvı transfer sistemlerinde parti ve kümülatif toplamları ölçmek için kullanılır.

Klima, ısıtma ve havalandırma işlerinde hava hızını ölçmek önemlidir.

  • Dwyer Model 400 hava hızı ölçme aygıtı son derece popüler ve hassas bir hava hızı ölçme aygıtıdır. Klima sistemlerini dengeli çalıştırmak, filtrelerdeki basınç kayıplarını ölçmek, fan ve blower çıkış ve girişlerindeki basınçları ölçmek (ve bu makinaları test etmek) ve kanallardaki hava hızını ölçmek için kullanılır.
  • Dwyer Model 471 digjtal termo anemometreler hava hızını ve sıcaklığını çakuk ve kolay ölçebilen çift fonksiyonlu aygıtlardır.  

 

Kataloglar

Dwyer Flowmetreler & Akış Switch'leri
Dwyer Hava Hızı Ölçme Aygıtları
Diğer dökümanlar için buraya tıklayın

Seviye Kontrol Aygıtları

< geri

Dwyer kuru dolum ve sıvı seviyesi kontrol aygıtları iki işlevi gerçekleştirmek için üretilmişlerdir:

A. İstenen seviyeyi korumak. Sıvı veya kuru dolum malzemesi önceden belirlenen yüksek veya düşük ayar noktasına kadar yükselirse veya boşalırsa, pompa durdurulur veya çalıştırılır. Bu çevrim bir depoda, tankta, karterde, yağlama ekipmanında, kapta  (kovada/fıçıda) veya bir basınçlı kapta sürekli tekrarlanır.

B. Emniyet seviyesini izlemek veya seviyenin aşılmadığını izlemek için. Bir alarmı çalıştırmak veya sistemi stop ettirmek veya her ikisi için seviye izlemesi yapılır.

  • Şamandra / Seviye switch'leri
  • Sensörler / Seviye kontrol aygıtları
  • Seviye transmitter'ları

Katalog

Dwyer Seviye Kontrol Aygıtları
Diğer dökümanlar için buraya tıklayın

Diğer Aygıtlar

< geri

Dwyer Test Ekipmanı
  • Basınç kalibratörleri (±%0.05 hassasiyetli)
  • Kalibrasyon pompaları
  • Termokupl kalibratörleri
  • Analog sinyal üreticileri
  • Cep takometreleri
  • Mesafe switch'i test aletleri
  • pH test aletleri
  • Safe-T-Ground topraklama ve iletkenlik test aygıtı
  • Mesafe (Proximity) pozisyon sensörleri
  • Elektronik fan hız kontrol aygıtı
  • Kontrol transformatörleri

 

Documents

Dwyer Test Ekipmanı
Yeni Ürünler
Diğer dökümanlar için buraya tıklayın